Århusvej 49, 8400 Ebeltoft - Telefon: +45 86 36 37 11 - Mail: citroenspecialisten@mail.dk

Brugte biler

Gør et fornuftigt køb

Brugte biler / bilforhandler


Brugte biler / bilforhandler


Er din nuværende bil godt slidt ned, eller er du førstegangskøber?

Uanset din situation, har vi altid et rigtig godt udvalg af brugte biler. Det er ingen hemmelighed at vi er glade for Citroen – derfor tilbyder vi Citroen modeller i flere forskellige prisklasser og kategorier, alt efter hvad du står og mangler.


Som førstegangskøber er du muligvis på jagt efter en billig en af slagsen, hvorimod erfarne bilister ofte leder efter noget i en højere prisklasse. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi vores værksted inden for åbningstiden, hvor du kan få et par gode tips af en af vores erfarne salgskonsulenter, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil.

Bilforhandler i Tirstrup (nær Ebeltoft)


Bilforhandler i Tirstrup (nær Ebeltoft)


Alle vores brugte biler har været en tur forbi værkstedet – du kan være sikker på at du aldrig tager imod en brugt bil, som har hårdt brug for en kærlig hånd. Først når vi har kigget bilen efter i alle ender og kanter, samt repareret de fejl vi støder på, sætter vi den til salg sammen med de andre brugte biler.


Brugt bil i Tirstrup (mellem Grenå og Ebeltoft)

Vi har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder fra nærområdet med køb af brugt bil, herunder kunder fra Grenå, Ebeltoft og Rønde.

Du finder os på Århusvej 49 i Tirstrup, ikke langt fra Grenå, Rønde og Ebeltoft. Ring til os i dag på 86 36 37 11, hvis du har en forespørgsel eller ønsker at høre om vores udvalg.


Back to Top